Apple har også problemer med piratkopiering

Det er ikke kun Android der har problemer med apps på piratsider, Apple melder sig nu også på banen.

Apple har også problemer med piratkopiering

Vi skrev fornyeligt om en stor Android udvikler, der oplevede at deres spil-applikationer blev hentet i stor stil fra ulovlige pirat hjemmesider.

Piratkopiering rammer Android udvikler

Men tilfældet er ikke kun at finde på Android platformen, også Apples iOS lider af piratsidernes gratis indhold, det skriver itproportal.com.

Det er udvikleren Gamized der har skældt ud over Apples manglende indsats, overfor piratkopierne af deres applikation Fingerkicks.

Applikationen der koster 6 kroner, blev kort efter godkendelsen hos Apple lagt ind i App Store, og Gamized glade da de kunne se at der var tusindvis af aktive brugere i Game Center.

Men glæden er nu forsvundet for holdet bag applikationen, for en ny optælling viste at mens de havde 16.000 aktive brugere, så er Fingerkicks kun blevet købt 1163 gange, hvilket betyder at 91 procent af de aktive brugere, ikke har betalt for applikationen.

Opdatering:

Temaet er stadig relevant. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 19/7/2012 fik historien nyt liv med en artikel med fokus på TV 2 Play understøtter nu Apple AirPlayKlik her og læs videre.. Få også seneste nyt om emnet her..