Apple holder Watch event i aften – følg med her

Nedtællingen til Apples Watch event rammer nu snart nul. Kl 18.00 dansk tid vil Tim Cook & Co visse det endelige Apple Watch frem.

Apple holder Watch event i aften – følg med her

Da Tim Cook i september tog scenen med det, for Apple, karakteristiske ’One more thing’ antyde Apple-chefen at et nyt banebrydende produkt vil blive til: Apple Watch.

Apples smartwatch var dog ikke klar til den globale udrulning endnu, der skulle nogle måneders yderlige udvikling og produktion før Apples bud på en wearable vil være klar til en officiel debut. Det sker i aften.

Kl 18.00 dansk tid vil Tim Cook, Johnny Ive og resten af Apple-holdet, frigive de sidste, men væsentlige, detaljer om Apple Watch som pris og tilgængelighed.

Sammen med uret, ventes medfølgende software at få deres debut. iOS 8.2 vil inkludere den nødvendige WatchKit-software, mens Apple Sundhed vil rumme flere funktioner. Til sidst er en Companion app også forventet til at styre Apple Watch’ funktioner

MacBook Air Stealth
Macbook Air ‘Stealth’ vil blive mindre og lettere end den mindste macbook Air på 11,6 tommer.

Der kommer mere…

Apples nye wearable behøver ikke at være den eneste æblenyhed i aften. Vedholdende rygter peger på en såkaldt Macbook ’Stealth’, en højopløst 12” retina-version af Apples Macbook Air. Det oprindelige læk tydede på at ’retina Macbook Air’ vil koge laptoppen ind til minimal størrelse og droppe samtlige porte på nær en enkel USB-port til opladning.

Læs også: Rygte: Apple præsenterer MacBook Air med Retina-skærm

Det vil dog ikke betyde at de nuværende Macbook Airs vil udgå i repertoiret. I stedet forventes det, at disse vil få en opdatering til femte generation af Intels Core-processorer (Broadwell).

Mobilsiden.dk vil naturligvis følge eventet live. Du kan se med her på apple.com/live.

Opdateringer i sagen

Redaktionen har fulgt sagen og her er den seneste opdatering. mobilsiden fastholdt sit fokus på emnet. 23/2/2015 havde vi dette at sige med artiklen; Apple foretager rekordinvestering i Danmark – Du finder artiklen her. Emnet er stadig Hot. Klik her for seneste nyt..