Apple indrømmer problemer med iPhone 4

Apple erkender nu, at de har lavet en fejl på iPhone, som bevirker en forkert visning af modtageforhold.

Apple indrømmer problemer med iPhone 4

Når Apples nyeste smartphone holdes på en bestemt måde, reduceres modtagelsen af mobilsignalet på grafen i displayet, med én eller flere signalstreger.

Mange brugere har ment, at særligt metalrammen, forstyrrede mobilsignalerne.

Nogle mobilkøbere er blevet irriterede mens andre barsler med en retsag.

Apple har netop udsendt et brev til pressen, hvor antenne-problemerne medtones, omend producenten dog stadig indrømmer, at produktet har en fejl.

– “Vi har fundet frem til, at den kode vi benytter til at beregne hvor mange signalstreger, der skal vises ved et givent signal, er fuldkommen forkert. Derfor vil vi nu benytte den formular AT&T anbefaler at benytte, til beregning af signalgrafen”, lyder det blandt andet fra Apple.

Der er altså ikke noget fysisk galt med iPhone 4 – og netop derfor, vil problemet også blive rettet i en softwareopdatering, der forventes at være klar, i løbet af nogle uger.

Opdateringer på sagen

Sagen er ikke slut. Redaktionen har fulgt op på emnet. mobilsiden gik et skridt videre. 22/6/2010 blev sagen bragt videre med fortællingen om Apples iOS 4-opdatering er ikke uden fejlKlik her for den påfølgende artikel.. Meget er sket siden. Klik her for at læse seneste nyt om emnet..