Apple iOS WiFi-bug er løst

Nogle iOS 6-brugere har været plaget af WiFi-problemer, men dette skulle Apple nu have løst.

Apple iOS WiFi-bug er løst

Apple har måske både været de der var grunden og løsningen for et iOS 6 WiFi-problem, som har ramt nogle personer efter opdateringen til den nye version af styresystemet iOS. Det skriver Cnet.com.

Efter opdateringen blev tilgængelig har brugere på diverse debatforums klaget over, at de ikke længere kunne forbinde eller holde forbindelsen via WiFi. Nogle rapporterede endda, at muligheden for WiFi ikke længere var mulig på deres enhed.

Årsagen til problemet var ukendt i et stykke tid, og det er stadigvæk ikke helt opklaret hvem der egentlig løste mysteriet, men en Twitter-bruger ved navn “tylerc” fandt ud af iOS kontrollerer med en Apple hjemmeside, for at sørge for WiFi ikke kræver et login. Den side var så af en eller anden grund nede.

Siden kom hurtigt op at køre igen, formentlig af Apple selv, og dermed genoprettede WiFi forbindelsen for iOS 6 sig igen.

Sagens videre forløb

Siden vi bragte denne nyhed er der kommer nyt i sagen. mobilsiden gik videre med historien. 19/9/2012 blev sagen bragt videre med en artikel omkring temaet Apple: Ingen planer om dock til iPhone 5Klik her og læs den fulde artikel.. Du kan læse absolut seneste nyt her.