Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple iPad 128GB skal kapre erhvervskunder fra Microsoft

Apple iPad 128GB skal kapre erhvervskunder fra Microsoft

Med lanceringen af en iPad med 128GB hukommelse, appellerer Apple specielt til erhvervskunderne.

En ny iPad med 128GB hukommelse har set dagens lys. Den blev præsenteret samme dag som Microsoft afslørede deres nye Office-koncept, og kommer i handlen få dage før Microsofts Surface Pro kommer på gaden.

Et direkte angreb fra Apple mod Microsoft, der ellers traditionelt har siddet på størstedelen af erhvervslivet.

Apple vil tage kampen op og kapre kunder fra Microsoft. Det skal blandt andet ske med den større hukommelse i den nye iPad, som henvender sig erhvervskunder med stort lagerbehov.

Noget tyder ifølge Business.dk på, at Apple er på vej i den rigtige retninge. 85 procent af firmaerne på Fortune 500-listen benytter eller tester allerede iPads som en del af deres virksomhedsværktøjer.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

KennethT 02-02-2013 10:47:58

Problemet med iPad er at den bruger en mobiltelefons styresystem

0 0
ihk 02-02-2013 14:03:15

Men Apple ser jo anderledes på det.. det har aldrig været meningen at iPad skulle erstatte en Mac/PC.

Sådan er det jo også med tabletter som kører Android, ens styresystem på mobil og tablet.

0 0
Zeb 03-02-2013 10:00:05

Både og. Steve Jobs fandt jo på conceptet Post-PC æraen. Men nej jeg tror heller ikke på at de (Apple og Jobs) forventede at en iPad ville erstatte PCen i den ene eller anden afskygning fuldstændigt. Men tablets kan jo også sagtens bruges erhverhsmæssigt. Jeg tror bare ikke på at det er dét at der kommer en 128GB udgave som gør at erhvervsfolk vil foretrække iPad over de andre. Det er helt andre ting der gør sig gældende. Jeg tror som udgangspunkt de fleste foretrækker iPad fordi der måske er en forestilling om at de har bedre apps. Størrelsen af lagerplads betyder mindre specielt i forhold til SurfacePro, fordi man kan udvide med MicroSD kort på Surface Pro.

0 0
TF 03-02-2013 14:44:47

Min ipad har faktisk erstattet min pc i hverdagen og det samme gælder hos en hel del jeg kender.

Nå ja og så er apps bedre til ipad end de andre alternativer, og ja jeg har testet :-)

0 0
Jesper 04-02-2013 09:35:24

Det må jo så blot betyde, at du ikke brugte din pc til seriøst brug, for her kan en iPad slet ikke være med!
Det sjove ved det her er jo, at iPad stjæler markedsandele fra netop PC/Mac markedet, når vi taler consumer markedet. Apple vinder på karusellerne, men taber på gyngerne. Ved at lave en (i mine øjne overflødig!) udgave på 128gb, forstærker de blot denne tendens.

0 0
Mathias 02-02-2013 10:17:34

Ipaden er et fedt underholdningsinstrument, men har altså begrænset funktionalitet i forhold til at køre windowsbaseret klienter foruden ikke altid at være nem at skrive længere stykker tekst på. Kan ikke lige se hvordan mere plads gør det bedre.

0 0
Zeb 02-02-2013 09:22:34

Nu sidder Apple jo netop traditionelt på business markedet for tablets fordi de har været på markedet meget længere. Surface er jo knap sendt ud. Med andre ord er der meget meget få erhverhskunder der skal kabres. En iPad kan jo stadig ikke erstatte den enterprise windows maskine man de fleste steder har på arbejdet, og det er klart at da iPad har været på markedet i flere år så har mange IT-afdelinger for længst overvejet hvordan det kan bruges og udvikler måske også allerede iPhone apps til deres kunder.

Iøvrigt har jeg svært ved at se at iPad med 128GB er så meget mere interessant. Hvad er det for tunge filer man skal bruge i erhvervssammenhæng? Det er jo netop video, billeder og musik til privatbrug der fylder op. I den sammenhæng fylder tekstdokumenter osv. jo ikke meget.

0 0

Om brug af cookies