Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple iPad Pro - nu kan du købe den

Apple iPad Pro - nu kan du købe den

Nu kan du bestille Apples største og vildeste tablet: iPad Pro.

Apples nyeste tabletsatsning, hypertabletten iPad Pro, er nu klar til salg. Med et display på 12,9 tommer byder den dermed på 76% mere skærmareal end i Apple største iPad Air.

iPad Pro arver design og materialer fra de foregående iPad Air 2 og mini 4, men altså blæst op i stor format der med sine mål på 306 x 221 mm er omkring en centimeter større end et ark A4-papir. Profilen på 6,9mm og vægten på 710 gram gør iPad Pro til den tyndeste og letteste blandt tablets over 11 tommer.

Til at levere kræfter til det store display, er Apple egenudviklede A9X-processor og 4GB RAM, der ifølge selskabet vil give op mod dobbelt så høj ydelse end Apples iPad Air 2.

Stortabletten er, som pro-efternavnet antyder, møntet på mere produktive formål end de mindre iOS-enheder, og kan fuldt udnytte iOS 9’s nye multitasking-funktioner. Til grafikere, kunstnere og fotografer kan iPad Pro virke i samspil med Apple Pencil - en aktiv digitizerpen-pen der kan registrere tryk og hældning i dine pennestrøg.

Læs også: iPad Pro i Danmark - officiel pris og tilgængelighed

Apple iPad Pro kommer i tre farver: sølv, space grey og guld. Prisen starter ved 6.999 kr. for 32GB lager, 8.399 kr. for 128 GB lager og slutter ved 9.499 kr. for 128GB lager samt 4G-antenne.

iPad Pro kan udstyres med skræddersyet tilbehør såsom bluetooth tastatur til 1.399 kr., Apple pencil til 829 kroner samt covers til mellem 499 og 679 kroner.

iPad Pro kan bestilles her hos Apple.dk. Er du studerende tilbyder Apple 4 procents studierabat.

Find den bedste iPad Pro pris hos mobilpriser.dk.

Se også sammenligning: Surface Pro 3 & 4, Surface Book og iPad Pro

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies