Apple: iPhone 5 får 4G i næste uge

Der er lige nu 24 operatører, som understøtter 4G LTE på iPhone 5 – i næste uge tilføjes der yderligere 36 operatører.

Apple: iPhone 5 får 4G i næste uge

Der har været mange rygter omkring opdateringen, som blandt andet giver nogle af de danske teleselskaber muligheden for at understøtte 4G LTE på iPhone 5. Men nu skulle den altså være sikker – opdateringen kommer i næste uge.

Mobilsiden.dk skrev i fredags, at kilder i branchen ville vide, at opdateringen kom i denne uge, men Tim Cook fra Apple meddelte i går, at 4G LTE adgangen kommer i næste uge. Det skriver Appleinsider.com.

 – I denne uge får iPhone 5 måske adgang til 4G
 
 – ”I dag har vi 24 operatører rundt i verden, som understøtter LTE til iPhone 5. Næste uge tilføjer vi 36 yderligere operatører der understøtter LTE. Disse operatører vil være i lande, som netop nu ikke understøtter LTE, det er bl.a. Italien, Danmark, Finland, Schweiz, Filippinerne og flere mellemøstlige lande,” lød det fra Apples topchef Tim Cook.

Apple kunne have været først med en 4G LTE telefon på det danske marked, men da 4G LTE understøttelsen ikke virkede fra salgsstarten blev de altså overhalet af Samsung.

 – Forudbestil dit eksemplar af Samsung Galaxy S III i 4G-version

iOS 6.1 har været ude i beta-version noget tid og her har det været muligt at teste 4G LTE på iPhone 5.

 
Læs også:
 – Sådan får du mere ud af din mail på iPhone
 – Rekordsalg hos Apple – men skuffede investorer

Sidste nyt om Tim Cook

Meget er sket siden vi kørte artiklen. mobilsiden gik et skridt videre. 7/12/2012 pustede redaktionen nyt liv til historien med sagen; Tim Cook antyder at Apple arbejder på en ny TV-løsningKlik her for at gå til artiklen.. Absolut seneste nyt om temaet finder du her.