Apple iPhone 6 kan få lysende æble-logo

Lækkede billeder af den formodentlige iPhone 6 indikerer, at Apple måske vil give Apple-logoet ekstra funktionalitet.

Apple iPhone 6 kan få lysende æble-logo

Vi har før hørt rygter om, at Apple vil bringe det lysende firmalogo, kendt fra deres Macbook lineup, til iPhone, men hidtil er der dog ikke sket yderligere i den sag. 

Se fungerende iPhone 6-kloner

Nu puster lækkede billeder af en formodentlig iPhone 6 endnu engang liv i spekulationerne om, at Apple vil give det ikoniske logo forøget funktionalitet. Det skriver uSwitch via Cult of Mac. Billederne viser bagsiden i metal, hvor selve logoet dog er dækket af plastik, så lys vil kunne skinne igennem. 

Skulle spekulationerne holde stik, jamen så kunne en kommende iPhone 6 måske være istand til at notificere brugeren om ubesvarede opkald, besked eller lignende via lyset. Faktisk lidt på samme måde som man i forvejen kan via kamerablitzen, og som vi har beskrevet i denne artikel Sådan får du disko-cool’e notifikationer på iPhone [TIP].

Batteristørrelser på iPhone 6 angiveligt afsløret

Der har igennem tiden også været flere rygter vedr. NFC og med en uingennemtrængelig metalbagside, så kunne lysåbningen måske også give Apple-logoet i den kommende iPhone 6 funktionaliteten som techgiganten i årevis har udelukket fra iPhone. 

Vi skal for en god skyld pointere, at billedernes legitimitet ikke kan bekræftes. Alligevel må vi stille spørgsmålet til mobilsidens iOS-tilhængere: Hvis logoet på din kommende iPhone 6 fik funktionalitet, hvad savner du så mest? Notifikationer via lys eller NFC? Eller måske noget helt tredje? 

Kilde: uSwitch via Cult of Mac

 

Redaktionen har mere i sagen

Tematikken er stadig aktuel. mobilsiden fortsatte historien. 17/7/2014 pustede redaktionen nyt liv til historien med en artikel med temaet Se fungerende iPhone 6-kloner – Læs her. Tjek også seneste nyt om temaet her..