Apple iPhone X – de første fans står allerede i kø

Apples kommende topmobil er ikke offentliggjort endnu, men de første håbefulde købere står allerede i kø.

Apple iPhone X – de første fans står allerede i kø

Med en ny iPhone følger en vis portion hype og forventninger, hvilket år efter år får inkarnerede iPhone-fans til at stå i kø, for at sikre sig de allerførste modeller.

Jubilæumsudgaven af iPhone, iPhone X, skal markere tiåret for den første iPhone-lancering, og denne ser allerede nu ud til at skabe mere end sædvanlig kødannelse ved Apple-butikkerne.

Se også:  Apple iPhone 8 og iPhone X – det regner vi med

Ud for Sydneys førende Apple Store, har den første Apple-fan nu taget plads i forhåbningen om at blive den allerførste iPhone X-ejer i Australien. Armeret med klapstol, regntøj og en Macbook er den håbefulde Apple-fan i færd med at vente på telefonen – uden at den officielt er offentliggjort endnu. Det skriver den lokale australske journalist Luke Hopewell i et tweet.

Der kan i midlertidigt gå mange dage eller uger, før den ivrige iPhone-køber bliver belønnet. Første iPhone-telefoner spås til at først at få salgsdebut den 22. september, men den særlige X-model kan dog vise sig først at få salgsstart på et senere tidspunkt.

Erhverver den tålmodige iPhone-køber si en iPhone X. kan han se frem til at blive ejer af den første Apple-telefon med et særligt kantløst design. Der vil et ekstra aflangt OLED-display indtage hele fronten på telefonen og med denne følger et dobbeltkamera, ansigtgenkendelse, trådløs opladning og givetvis meget mere som Apple vil løfte sløret for i aften.

Se også:  Apple iPhone-lancering – sådan livestreamer du eventet

Sagen efterfølgende

Siden vi kørte denne artikel er der kommet mere til sagen. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. 12/9/2017 fulgte vi op med et indlæg omkring Apple iPhone-lancering – sådan livestreamer du eventet – Artiklen kan læses her. Er du interesseret i absolut seneste nyt om temaet, så klik her..