Apple iPhone X – salget er skudt i gang

Nu kan du købe Apples dyreste iPhone nogensinde i forretningerne.

Apple iPhone X – salget er skudt i gang

Det er ti år siden, at Apple startede iPhone-sagaen og med denne ændrede smartphone-landskabet for evigt. Dette årti markerer Apple, med supermobilen iPhone X som i dag får sin danske salgsdebut.

Læs også:  Apple iPhone X – supermobilen til det næste årti

Mobilen byder på mange nyheder for en ny iPhone, her følger flere teknologier som hidtil har været usete i en iPhone: ansigtsgenkendelse, OLED-displays, trådløs opladning og en pris, der løber op over ti tusinde kroner.

Det er på mange måder Apples mest ambitiøse siden den første iPhone blev til i 2007. I de første tests af telefonen, er der også overvejende ros til mobilen, men visse ting, som eksempelvis Face-ID teknologien, møder noget kritik.

Se også:  iPhone X første indtryk: sådan kan Face ID drille

Til trods for den høje udsalgspris på mellem 8.899 og 10.249 kroner, er der allerede kødannelse ved forretningerne. På Apples hjemmeside, gik der kun få timer, før ventetiden lød på 5 til 6 uger før iPhone X kunne leveres.

Er du interesseret, kan du finde den bedste pris på iPhone X på mobilpriser.dk.

Videre om emnet

Her får du den kronologiske fortsættelse i sagen og anvisning til absolut seneste nyt om emnet. mobilsiden fulgte op på historien. 31/10/2017 kørte vi nyheden; iPhone X første indtryk: sådan kan Face ID drille – Læs den her. Temaet er fortsat relevant. Klik her for de seneste nyheder..