Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple iPhone X stjæler fra iPhone 8’s forsalg

Apple iPhone X stjæler fra iPhone 8’s forsalg

Inkarnerede iPhone-fans synes at foretrække at vente på november måneds iPhone X.

Meget tyder på, at Apple fans venter på at opgradere deres nye iPhone til november måned - for der vil den vilde iPhone X få sin debut. Det vil, måske forventeligt, gå ud over iPhone 8-salget påpeger analyseinstituttet KGI Securities til 9to5mac.

Det mere afdæmpede iPhone 8 salg vil i midlertidigt gøre telefonerne mere tilgængelige vurderer KGI. Her regnes der med leveringstider på bare 1-2 uger til de købere, som endnu ikke har forudbestilt iPhone8. iPhone 8 får salgsdebut den 22. september.

Den relativt korte leveringstid stå i stærk kontrast til iPhone X-køen. Her vurderer KGI, at der vil gå op til seks uger før mobilen er de nye købere i hænderne efter den første runde forudbestillinger.

På Apples danske hjemmeside lyder beskeden, at telefonen vil leveres indenfor 1-2 uger ved forudbestilling i dag. Enkelte modeller (iPhone 8 Plusguld og space grey) står dog stadig fremført som værende tilgængelige fra første salgsdag.

Det afslappede iPhone 8 salg kommer i kølvandet på andre salgsprognoser, der forudser at også iPhone X salget vil bliver lavere end forventet.

Se også:  Analytiker nedjusterer det forventede salg af iPhone X

Apple Watch Series 3 kan blive et hit

På smartwatch-fronten vurderer KGI, at Apples nye Watch 3 oplever større efterspørgsel end forventet. Det er især den 4G-forbundne enhed der er populær her. Denne tegner sig for mellem 80 og 90 pct. af forudbestillingerne mens den tidligere er blevet vurderet for udelukkende stå for 30 til 40 pct. af produktionen.

Se også:  iPhone X, 8 og 8 Plus: Pris og tilgængelighed i Danmark

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies