Apple iTV kan knuse kabel-tv

Apple ønsker frit kanalvalg, hvilket kan betyde et kommende iTV kan blive problematisk for kabel-tv udbydere som YouSee.

Apple iTV kan knuse kabel-tv

Et kommende iTV fra Apple vil indeholde alle de funktioner, som Apple TV-boksen tilbyder i dag, samt nogen ekstra funktioner.

Får Apple deres vilje, så kan det snart være helt slut med kabel-tv udbydernes pakkeløsninger, hvor du får en masse kanaler med du ikke ser.

Apple ønsker en ‘frit valg´-model, som måske også vil betyde du kan købe adgang til tv-serier og film enkeltvis – måske endda før de kommer i almindeligt tv-udbud.

Apple satser nemlig stærkt på en ‘frit valg’-model, som i givet fald kommer til at betyde, at du kan købe adgang til tv-serier og film enkeltvis, nogen gange før de kommer i almindeligt tv-udbud.

Klar til start….næsten

Ifølge analytiker Shaw Wu fra selskabet Sterne Agee, vil der blive tale om en abonnementsmodel. Hvor brugerne betaler et fast beløb om måneden, ligesom det kendes fra streamningtjenester som WiMP og Spotify. Efterfølgende vil man kunne vælge frit mellem udbuddet af film, serier og programmer.

Apple har allerede nu aftaler med de fleste indholdsudbydere i USA, dog er det endnu usikkert, som de vil gå med til ´frit valg´-modellen.

Ifølge de seneste rygter vil et kommende iTV blive stemmestyret, på samme Siri-tjeneste, som Apple har i iPhone 4S.

Ligesom det også vil kunne modtage tv på samme måde som ethvert andet fjernsyn, dog med den forskel at iTV formentlig bliver det første tv uden kanaltvang.

Sidste nye om historien

Siden vi publicerede denne fortælling er der kommet nyt i sagen. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 3/1/2012 publicerede redaktionen en artikel omkring Apple forbereder vigtigt event i januarKlik her for den efterfølgende artikel.. Er du interesseret i absolut seneste nyt om temaet, så klik her..