Apple iWatch i to udgaver

En koreansk analytiker spår, at Apple vil lave to versioner af deres kommende wearable iWatch

Apple iWatch i to udgaver

Apple er på vej til at kaste sig ind i wearable-bølgen, det er så godt som sikkert, og nu spår en koreansk analytiker om, at iWatch, som mange tror, denne wearable vil hedde, vil komme i to størrelser.

Det er Ming-Chi Kuo, der har vist sig at være meget præcis i sine forudsigelser omkring Apple, der spekulerer i ure med 1.3 og 1.5 tommer skærme. Desuden tror Kuo, at urene vil kunne fungere uden forbindelse til en iPhone eller iPad.

Læs også: iPhone 6 kommer i to udgaver – men tidligst til efteråret

Kuo tror også, at udseendet vil blive markant anderledes end konkurrenternes, og at der vil komme udgaver i mange forskellige materialer, hvor de dyreste kan komme op på flere tusinde dollars.

Batteritiden i Apples iWatch spår Kuo til at blive mindst en dag med et batteri på mellem 200 og 250 mAh.

Ming-Chi Kuo forudså blandt andet, at iPhone ville komme i en guldudgave, at Apple ville lancere en fingeraftryksscanner, og at iPhone 5 ville komme i en 5C-udgave op til lanceringen af iPhone 5S og 5C.

Efterfølgende om sagen

Sagen er slet ikke slut. Redaktionen har fulgt op på artiklen. mobilsiden gik videre med sagen. 3/4/2014 bragte vi fortællingen om Apple inviterer til WWDC 2014Klik her for at gå til artiklen.. Se også seneste nyt om tematikken her.