Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple kåret som verdens mest innovative firma

Apple kåret som verdens mest innovative firma

Det store, amerikanske magasin Fast Company har kåret Apple som den mest innovative virksomhed i hele verden "for at levere fremtiden i dag".

Foto: Fastcompany.com

Hvert år tager det amerikanske erhvervsmagasin Fast Company, som beskæftiger sig med teknologi, lederskab og design, et kig på hundredvis af virmsoheder på tværs af 36 forskellige brancher for at finde de 50 mest innovative og værdifulde firmaer i hele verden. 48 forskellige redaktører, journalister og medarbejdere har været inde over kåringen, som går under navnet World's Most Innovative Companies 2018.

Læs også: Undersøgelse: Apple er det mest beundrede firma i verden

I år er det Apple, som løber med sejren ”for at levere fremtiden i dag”. For placeringen som det mest innovative firma begrunder magasinet Fast Company lanceringen af AirPods, Apple Watch Series 3, ARKit og iPhone X.

”For et firma, der blev gjort grin med for ikke at have haft en succes siden iPad i 2010, har Apple haft et bemærkelsesværdigt 2017: Dets trådløse AirPods blev allestedsnærværende rundt om i landet (i USA, red.), Apple Watch Series 3 er en bestseller, udviklere omfavnede ARKit, dets AR-framework, og selv skepsis blev fejet af bordet med lanceringen af iPhone X,” lyder det i begrundelsen.

Læs også: Apple solgte flere tablets i 2017 end Samsung og Amazon

Det er ikke første gang, at Apple topper en liste som denne. For et år siden indkasserede Apple også en førsteplads i Forbes’ liste over de mest beundrede og respekterede firmaer i hele verden - for 10. år i træk.

Foruden Apples førsteplads på listen over de mest innovative firmaer i hele verden ligger Netflix på en flot andenplads ”for at mestre den mindste skærm (streaming på smartphones, red.)”. Andre firmaer inden for techverdenen er Amazon på en femteplads og Spotify på en niendeplads. Instagram ligger nummer 12, Nintendo nummer 18, Waze nummer 28, Slack nummer 32, DJI nummer 35, Pinterest nummer 41 og Duolingo nummer 44.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies