Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple klar med aggresiv iPod Touch lineup

Apple klar med aggresiv iPod Touch lineup

IT-giganten har faldende salg i iPods, men forsøger sig nu med en markant prisnedsættelse og farverig 16 GB model.

I artiklen Godt salg i iPhones, ikke iPads fortalte mobilsiden.dk blandt andet, at salgets på Apples iPods er faldet drastisk siden sidste år. 

Den nuværende 5. generations iPod Touch blev først præsenteret i 2012 med iOS 6 og i 5 flotte farver. Modellen husede Apples nuværende 4” Retina skærm, og kom med 32 GB og 64 GB hukommelse. Vejledende priser lød på henholdsvis 2499 kr. og 3299 kr. 

Året efter var IT-giganten klar med en billigere 16 GB iPod Touch uden bagvendt kamera, og til en pris på 1899 kr. Modellen her blev kun solgt i farverne sort og sølv.

Nu har Apple så valgt at beskære priser på deres 5. generations lineup, og desuden valgt at bringe deres farverige iPod Touch med bagvendt kamera i en 16 GB model, som så erstatter den førnævnte uden kamera. Det skriver iDownloadBlog.

Indtil videre så har den farverige og nye 16 GB model ikke fundet vej til den danske Apple Store endnu, men vi kan dog oplyse, at priserne for 5. generations iPod Touch i henholdvis 32 GB og 64 GB ligger på 1949 kr. og 2349 kr. 

Apple sænker prisen på iMac, Apple TV og Mac Mini

Hvad der lægger til grund for Apples pludselige prisnedsættelser ved vi ikke, men faldende salg bærer ofte prisnedsættelser med sig. Derudover så kan man jo også spekulere i, om Apple måske har nye iPod Touch modeller på vej med større skærme, der følger trenden fra den berygtede iPhone 6.

Om ikke andet så er Apples iPod Touch i hvert fald blevet væsentlig billigere siden lanceringen, og måske derfor mere attraktiv for køberne. 

Kilde: iDownloadBlog

 
Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies