Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple klar med iOS 6 beta 4

Apple klar med iOS 6 beta 4

Fjerde betaversion af Apples kommende styresystem iOS 6 til iPhone og iPad er frigivet. Læs mere om det her.

Apple har netop frigivet den fjerde betaversion af den kommende opdatering af deres styresystem iOS 6, og der er lidt forskellige rettelser og fornyelser, i forhold til den forrige betaversion iOS 6 beta 3.

Opdateringen var ventet fra Apples side af, da det præcis er tre uger siden, den seneste opdatering blev frigivet.

iOS 6 beta 4 byder blandt andet på lidt rettelser, som relaterer sig til Facebook integration, adressebogen, Apple TV, samt der er rettelser der vedrører iTunes, Maps og flere andre ting.

Den nyeste opdatering har også fjernet YouTube applikationen fra iOS hjemmeskærmen. En applikation, som ellers har været standard siden 2007, men det forlyder Apples licens er udløbet.

Du kan dog stadigvæk se YouTube videoer på din iPhone enten via browseren eller ved du manuelt installere en YouTube applikation, som skulle være på trapperne.

Du kan se alle ændringerne i den officielle changelog her.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

kevin 07-08-2012 13:57:37

Min 4's popper op med en tekst hvor der står: "Kan ikke søge efter opdateringer. Fejl under søgning efter en softwareopdatering."... Why ?? Kan nogle hjælpe hvorfor ? :-)

0 0
Mobilsiden 07-08-2012 14:06:00

Vores testenhed gjorde det samme, du skal prøve evt. at slå WiFi fra og søge på 3G netværket - så finder den det forhåbentlig - derefter skal du så slå WiFi til igen, og prøve endnu engang... Genstart evt. telefonen inden du går i gang.. Håber det hjælper...

0 0
kevin 07-08-2012 18:09:38

Tak skal du ha' ! :-D

0 0

Om brug af cookies