Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple klar med iOS 7.1.1

Apple klar med iOS 7.1.1

Så er der igen fejlrettelser og forbedringer til iOS brugerne med version iOS 7.1.1, der er klar til download.

I skrivende stund er hele 87% af alle iOS enheder kørende med det radikalt ændrede iOS 7 styresystem, som Apple udrullede d. 18. september 2013. 

Nyt sikkerhedshul i iOS 7 - se her hvordan du beskytter dig

I marts måned var iOS 7.1 klar med nye funktioner og mærkbare forbedringer. Det betød blandt andet, at iOS 7.1 er den mest stabile version til dato, selvom mange brugere dog også har bemærket et forhøjet strømforbrug efter opdateringen. 

iOS 8 får flere apps fra Mac - se hvilke her

Nu er Apple tilbage med iOS 7.1.1. Denne gang er der ikke nye funktioner på programmet, men istedet fejlrettelser og forbedringer til genkendelsen af fingeraftrykket på iPhone 5S, en fejl på tastaturet samt rettelser til en fejl ved brug af bluetooth tastatur med Voiceover funktionen tilsluttet. 

iOS 8: Nu skal Apples udskældte Kort forbedres

 

Mobilsidens opmærksomme iOS brugere vil nu også bemærke at Apple har tilføjet et meget lille “Køb i app” mærke ved Hitlister-titlerne i App Store. Tidligere har vi bemærket, at iOS 7.1 advarer om køb i apps - den første gang, så noget er der da sket, siden Apple skal tilbagebetale mindst 180 millioner kroner.

Vi anbefaler til enhver tid, at du opdaterer din iOS enhed til nyeste software fra Apple. Det kan du gøre, ved at tilslutte enheden til iTunes på computeren, eller direkte på enheden ved at gå i: Indstillinger, Generelt, Softwareopdatering.

Mobilsiden.dk har for nyligt fortalt, at Apple inviterer til WWDC 2014. Det er altså på denne udviklerkonference, at Apple fremviser fremtidens iOS (styresystemet til iPhone, iPad og iPod Touch). iOS 8 vil efter traditionen formentlig blive frigivet som beta til udviklerne ved arrangementet, og altså være klar til offentligheden senere på året.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Shawn S. Ø 23-04-2014 17:23:55

Jeg er faktisk ikke blevet advaret en eneste gang om køb i apps. Er der andre som heller ikke er blevet det.

1 0
Om brug af cookies