Apple klar med iOS 7.1.2

iBeacon rettelser og løsning til mailkryptering er med under iOS 7.1.2 som Apple i aftes dansk tid udrullerede globalt.

Apple klar med iOS 7.1.2

For knap et par måneder siden fortalte vi her på siden, at Apples mailkryptering ikke tilstrækkelig med iOS 7.1.1 – arbejder på et fix. IT-gigantens iOS-enheder er nemlig blottet for et sikkerhedshul, der giver hackere mulighed for at åbne vedhæftede mail-filer, hvis enheden altså er fysisk til stede.

iOS 8 – Få hele overblikket her

Nu har Apple udsendt fejlrettelserne med iOS 7.1.2, der også indeholder forbedringer til forbindelse af iBeacons samt fejlrettelser til dataoverførsel via tredjeparts tilbehør.

Vi anbefaler derfor, at du opdaterer alle iOS-enheder. Det klares nemt på selve enheden under: Indstillinger, Generelt, Softwareopdatering eller ved at slutte iOS-enheden til iTunes på computeren. 

Også opdateringer til Mac og Apple TV

Apple har ved samme lejlighed udsendt opdateringer til både Mac og Apple TV. Der er overordnet set tale om forbedring af stabilitet, kompatibilitet og sikkerhed og derfor ingen nye funktioner at glæde sig til i denne omgang. 

Opdateringen kan gratis gentes til din Mac gennem Mac App Store app’en på computeren og på dit Apple TV under: Indstillinger, Generelt, Softwareopdateringer.

Mere nyt om temaet

Der blev stadig hvisket i krogene. mobilsiden kunne ikke lade være. 28/6/2014 blev sagen bragt videre med et indlæg om Apple stopper udviklingen af Aperture og iPhoto – satser istedet på ny Fotos app – Historien kan læses her. Se også seneste nyt om tematikken ved at trykke her..