Apple klar med iOS 8.1.2

Næste mindre opdatering til Apples styresystem er klar, og der er primært kvast nogle insekter i iOS 8.1.2

Apple klar med iOS 8.1.2

Det er tid til endnu en opdatering af sin iPhone, iPad eller iPod Touch – Apple har nemlig sendt opdatering 8.1.2 på gaden, så man kan have det nyeste software på sin enhed. Primært er det for at fjerne bugs, men der er en enkelt mere markant ændring.

Læs også: Apple Watch: Se hands-on demonstration (video)

Nogle iPhone-brugere har haft problemer med købte ringetoner fra iTunes, og det er der råd for i iOS 8.1.2. Tidligere var de blevet slettet.

Er man en af dem, der er blevet ramt af denne fejl med slettede købte ringetoner, så henviser Apple til denne hjemmeside, hvor man kan få sine melodier igen.

Læs også: Firefox på vej til iOS

Apples arbejde med iOS 8.2 har været i gang i knapt en måned, og med Apples nyfundne hastighed med opdateringer kan det være, der ikke går længe, inden den rammer forbrugernes enheder.

Forbrugere med ældre iPhones og iPads fortæller stadig om, at deres telefoner og tablets er blevet sløvere efter skiftet til iOS 8. Derfor vil et fokus på de ældre enheder være et godt bud på et fokusområde for iOS 8.2.

Seneste nyt om emnet

Emnet er stadig relevant. mobilsiden gik videre med sagen. 1/12/2014 kom der flere nuancer om emnet med nyheden om Top 10 mobiler i november – Nyheden kan læses her. Få også seneste nyt i sagen her..