Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple klar med nye iPhone 5 reklamer

Apple klar med nye iPhone 5 reklamer

Apple klar med nye iPhone 5 reklamer til Black Friday, hvor juleindkøbene skydes i gang i USA.

Apple iPhone 5 (Foto: Mobilsiden.dk)
Apple iPhone 5 (Foto: Mobilsiden.dk)

Juleindkøbene skydes i gang i USA i morgen med Black Friday, derfor har Apple nu offentliggjort to nye reklamer for iPhone 5. Det skriver AllthingsD.com.

 - Web-tv: iPhone 5 - et godt køb? (videotest)

Reklamefilmen ”Turkey”, som er øverste af de to nedenstående videoer, viser en amerikansk familie samlet til den traditionelle Thanksgivingmiddag med kalkun osv. her er det funktionen Shared Photo Stream, som der er lagt fokus på.

Den nederste video, som Apple kalder Orchestra, giver en demonstration af den nye støjreduktion, som der er en iPhone 5.

Du kan se videoerne herunder.

Læs også:
 - Apples iOS 6.1 åbner for 4G i iPhone 5

Apple iPhone 5 reklame "Turkey"

Apple iPhone 5 reklame "Orchestra"

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Ole Christensen 24-11-2012 13:56:58

Kære mobilsiden!
Jeg ved godt at jeg også kan være lidt ude med riven indimellem. Det prøverjjeg dog at være med et glimt i øjet. At det altid lykkedes og derfor opfattes sådan, er jeg dog ikke så naiv at jeg selv tror på.
Men! Jeg har dog aldrig været ude efter nogen personligt!
Det er der derimod en der konstant er mod min person herinde.
Det er hr. Thomas Filtenborg som åbenbart får et kick ud af konstant at kommentere negativt, ikke ret meget om mine indlæg men nærmere direkte mod mig som person.
Da jeg ikke kan se dette være givende for nogen, hverken sidens andre brugere eller selvfølgelig jeg selv, vil jeg gerne høre hvor grænsen går for hvad i vil tillade?!
Jeg syntes jo at en kommentar som feks den han har skrevet via FB login, hvor jeg direkte bliver refereret til som værende dum, ikke bør tillades og derfor burde have blevet slettet af jer, da den ikke just kan betegnes som værende konstruktiv på nogen måde...
Jeg ønsker et svar fra jer og hvis i ikke ønsker det skal foregå åbent her på siden, er i selvfølgelig velkommen til at sende mig en mail!
Mvh Ole

0 0
Ole Christensen 24-11-2012 14:08:23

Ps. Har netop set at grundet jeg har deaktiveret min FB konto, er mine indlæg i tråden jo forsvundet. :-(
I kan dog sikkert godt gå bag ind i jeres system og finde en logning af det, formoder jeg..?
Om ikke andet er jeg sikker på at selv om jeg fremadrettet vil skrive indlæg via "alm." login, skal jeg nok også her få en "hilsen" eller to.
Der er jo kun en fane til forskel.. ;-)
Vil forøvrigt påpege at det ser ud til at det ikke kun er undertegnede der får ligegyldige og nedladende kommentarer smidt i hovedet af ham.
Derfor: SU udbedes venligst. O:-)

0 0

Om brug af cookies