Apple klart bedst sælgende i USA

En ny opgørelse over nye mobiler i Apples hjemland viser, at æblefirmaet står klart stærkest

Apple klart bedst sælgende i USA

I fjerde kvartal af 2014 gik det godt for Apple, der måneden inden kvartalets start fik sendt iPhone 6 og iPhone 6 Plus på banen. En ny opgørelse viser, at Apple stod for halvdelen af alle nye mobiltelefoner i det kvartal.

Det er imponerende tal fra Apple, der trods alt har noget højere priser end de fleste andre producenter.

Samsung stod for 26 procent af alle nye smartphones i USA i den periode, og så var der et LG-logo på 11 procent. Ingen andre solgte mere end 5 procent.

Læs også: Apps til iOS større end Hollywood

Opgørelsen kunne også fortælle, at hele 86 procent af de nyslåede iPhone 6 eller 6 Plus-ejere opgraderede fra en tidligere iPhone.

Det er med til at give større forhåbninger for Apple Watch, der har en lanceringsdato i foråret – sandsynligvis i marts. Apples loyale kundekreds er en af årsagerne til, at mange analytikere spår Apple Watch til at blive en katalysator for wearables, når det rammer hylderne.

Det sidste nye i sagen

Vi følger op med den seneste udvikling i sagen. mobilsiden kunne ikke lade være. 5/1/2015 postede redaktionen en ny vinkel med en artikel omkring Årets mobiler 2014 – Her er vinderne! – Du finder artiklen her. Tematikken er fortsat aktuel. Klik her for de sidste nyheder..