Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple kræver tabt iPhone tilbage

Apple kræver tabt iPhone tilbage

Det er pludselig blevet meget mere sandsynligt, at den fundne iPhone vi omtalte tidligere i dag, rent faktisk er den nye iPhone 4G. Apple kræver nu at få den leveret tilbage.

Fotokilde: Gizmodo.com
Fotokilde: Gizmodo.com

Prototypen på den nye iPhone 4G er blevet fundet på en bar i Redmond, USA. Efterfølgende har gadgetsiten Gizmodo.com fået fingre i den.

Læs også: Her er Apples næste iPhone 

Tidligere var det meget usikkert, om der var tale om en iPhone-imitant, men nu kræver Apple eksemplaret tilbage, og bekræfter dermed, at der virkelig er tale om den nye iPhone.

»Vi er blevet gjort opmærksomme på, at Gizmodo er i besiddelse af en enhed, der tilhører Apple. Med dette brev beder vi jer om at returnere enheden til Apple. Du må gerne fortælle mig, hvor jeg kan hente enheden«, skriver Apple i et brev til Gizmodo.com.

Gizmodo.com var dog allerede overbeviste om, at iPhonen er ægte.

»Efter at have leget med den i en uge – kvaliteten føles præcis som iPhone – og skilt enheden ad, er der en meget lille sandsynlighed for, at den er falsk. Faktisk er sandsynligheden lig med nul«, har folkene bag Gizmodo.com udtalt.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Bepper 21-04-2010 16:04:47

- endnu et eksempel på viral markedsføring!

Få gratis omtale af dit produkt, allerede inden man sender det på gaden.
Smart nok.

0 0
Peter 21-04-2010 21:58:05

Super reklame... om Mobilen er ægte eller ej APPLE har igen lavet en genistreg. De kan bare det der med reklame. Gratis reklame herfra til lancering af deres nye telefon. De får os til at glemme alt om dårlig APPLE service og andre Mobiler Tillykke APPLE!

0 0

Om brug af cookies