Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple lancerer Apple Watch Series 2

Apple lancerer Apple Watch Series 2

Apple lancerer det nye Apple Watch, der har fået det navnet Apple Watch Series 2. Det nye ur byder på bedre processor, skærm og indbygget GPS.

Foto: Apple

Apple lagde dette års store 'Apple Special Event' ud med at løfte sløret for et nyt Apple Watch, der ikke har fået navnet 2 som rygtet, men derimod Apple Watch Series 2.

Det nye Apple Watch gemmer på en helt ny komponent, der består af både processor og grafikchip. Den nye processor i Apple Watch 2 er op til 50 % hurtigere end forgængeren, mens grafikchippen er hele 2 gange kraftigere end den i det første Apple Watch.

Skærmen har også fået en overhaling, hvor Apple nu har indbygget den hidtil mest lysstærke skærm, som Apple har benyttet i et produkt. Apple Watch Series 2 har en lysstyrke på hele 1.000, hvilket er langt mere end hvad de fleste smartphones formår at udsende af lysstyrke.

Læs også: Apple Watch Series 2: Pris, udgaver og tilgængelighed

En stor mangel i Apple Watch har været GPS, men det retter Apple op på med Series 2-uret. Den indbyggede GPS i Apple Watch betyder nemlig, at du kan spore din placering, hastighed og distance hvad enten det er en gåtur eller løbetur. Dermed slipper du for at have din iPhone med, når du vil tracke dine sportsaktiviteter.

Det nye Apple Watch er ‘svømmetæt’, som dækker over, at du nu kan tage Apple Watch med ud i svømmepølen eller en tur på stranden. Apple Watch er lavet til at kunne klare helt op til 50 meters dybde, hvilket har krævet en komplet ændring af konstruktionen og en helt ny højttaler, der holder
vandet ude af elektronikken.

Igen i år tilbyder Apple et væld af urremme og flere valgmuligheder af materialer. Aluminium og rustfrist stål er igen at finde, men denne gang er et nyt materiale kommet til samling: keramik, som udgår dette års dyre Apple Watch Edition-udgave.

Keramikudgaven er kridhvid og gemmer på egenskaber, der er hele 4 gange hårdere end rustfrist stål.

Foto: Apple

Her er nyhederne i watchOS 3

watchOS 3 har været betatestet og forfinet siden WWDC-eventen tidligere på året. I det nye styresystem har du nu nem adgang til alle dine favoritapps med en ny dock, hvor apps installeres lokalt på uret og nu åbner øjeblikkeligt.

Det er også blevet nemmere end nogensinde at skifte mellem watchfaces ved blot at lave en swipe-bevægelse, så du har et watchface til enhver stemning og anledning. Som en del af Apples overhaling af iMessage får du også langt mere udtryksfulde beskeder med animerede klistermærker, lige som du kan skrive dine beskeder med fingeren med Scribble-funktionen.

Læs også: WWDC: WatchOS 3.0 gør Apple Watch op til 7 gange hurtigere

watchOS 3 byder også på appen Breathe, som minder dig om, at du i løbet af dagen skal huske at slappe af og lave forskellige afslapningsøvelser. Ved WWDC præsenterede Apple også en SOS-app til watchOS 3, som lader dig kontakte alarmcentralen med det samme, mens en besked sendes til en kontaktperson i nødstilfælde.

En app, der er på alles læber i disse måneder, er Pokémon GO, som nu kommer til Apple Watch. Nu er det aldrig blevet nemmere at jagte pokémonner – men det må du dog vente med indtil sidst på året, hvor spillet udgives til Apple Watch.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies