Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple lancerer case til iPhone 6s med indbygget batteri

Apple lancerer case til iPhone 6s med indbygget batteri

Apple lancerer sit første batteri-case til iPhone 6s, som næsten fordobler den samlede batteritid. Allerede nu kan du købe det, men det er ikke billigt.

Foto: Apple.com

Producenterne af smartphones har i årevis konkurreret om at skære millimeter efter millimeter af tykkelsen på topmodellerne. Mens det ser ganske attraktivt ud med 7 mm tynde smartphones, kommer det på én bekostning: Kapaciteten af batteriet - eller rettere manglen på en høj kapacitet.

En af de producenter, der vægter et tyndt design højere end et stort batteri og dermed en længere batteritid, er Apple med sine iPhones - senest 6s. Problemet med det lille batteri på kun 1.715 mAh i iPhone 6s løser Apple nu 3 måneder efter lanceringen.

Læs også: Apple iPhone 6S - den fremtidssikrede iPhone [TEST]

It-giganten lancerer nemlig for første gang sit eget case til iPhone 6s, der med et indbygget batteri forøger iPhonens samlede kapacaitet med cirka det dobbelte. Konceptet er ganske simpelt og er set til mange andre smartphones.

Inde i silikonecoveret sidder et Lightning-stik, som forbinder casets batteri til Lightning-porten i iPhonen. Samtidig er der lavet en ny Lightning-port udenpå i bunden af det nye case, så du trods alt også kan oplade den og tilslutte andet Lightning-tilbehør som normalt.

Læs også: Apple iPhone 6S Plus: Mere af det hele [TEST]

Af Apples egen hjemmeside fremgår det ikke, hvor mange mAh der gemmer sig i det nye case. PhoneArena skriver dog, at der er tale om 1.887 mAh - altså lidt over det dobbelte. Op til 11 timer på 4G-netværk uden dette case bliver ifølge Apples hjemmeside til 18 timer, lige som 11 timers videoafspilning bliver til 20 timer.

Det såkaldte Smart Battery Case, som det hedder, kan allerede nu købes, hvor det fås i farverne koksgrå og hvid til en pris på 829 kroner.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies