Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple lancerer iPod Nano

Apple lancerer iPod Nano

Det var forventeligt, at Apple i samarbejde med Motorola ville præsentere deres nye iPod-mobil. Mere overraskende var det, at Apple samtidig introducerede en nye iPod til deres populære serie. Med sine 42 gram og med enten 2 eller 4GB lagerkapacitet er iPod Nano tiltænkt at skulle erstatte Apples iPod mini.

Apples direktør, Steve Jobs, overraskede alle ved gårsdagens pressemøde i Moscone Center, San Francisco, ved at lancere en ny iPod – iPod Nano.

”iPod Nano er den største nyhed siden lanceringen af den oprindelige iPod. iPod Nano har samme funktioner som andre iPods men er pakket ned i en størrelse, der er næsten utrolig”, beretter Steve Jobs begejstret ved pressemødet.

Navnet er meget rammende på Apples nye produkt. IPod Nano er en lille lækker sag på 42 gram med farveskærm, og er holdt i det traditionelle iPod-design med det kendte navigationshjul.

I handlen nu
Modellen kommer i to udgaver – en med en kapacitet på 2GB og en på 4. Samtidig oplyses det, at modellerne kan fås i enten sort eller hvid.

Begge modeller kan allerede købes via Apples online-store, og prisen er omkring 1.600 kroner for modellen med 2GB, mens du skal slippe omtrent 2.000 kroner for den store model med 4GB hukommelse.

Som vi skrev på Mobilsiden.dk i går, blev den længe ventede iPod-mobil, ROKR E1, også lanceret ved gårsdagens pressemøde, der blev afholdt af Apple og Motorola.

Læs om Motorola ROKR E1 her…

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies