Apple lancerer ny iPad 10. september?

Rygterne florerer omkring Apple-eventen den 10. september også byder på ny iPad. Apple har dog endnu ikke bekræftet eventen.

Apple lancerer ny iPad 10. september?

Rygterne omkring Apple-event vil inden ende tage – til trods for Apple endnu ikke har bekræftet, at de faktisk afholder event tirsdag den 10. september.

 – Rygte: Apple iPhone 5S-event den 10. september

Nu forlyder det også, at Apple vil afsløre en ny iPad på denne event, sammen med de nye iPhones – iPhone 5C og iPhone 5S. Det skriver Afterdawn.com.

Faktisk mener kilderne, ifølge Bloomberg, at vide Apple vil introducere to nye versioner af både deres iPhone og iPad, så i alt fire nye Apple-produkter. Det skriver Macrumors.com. Bloomberg har dog senere fjernet oplysningerne fra deres artikel.

Der er dog også nogle, som mener vi skal vente til senere på efteråret med nye iPad-modeller. Vi følger sagen nøje og afventer Apple bekræfter event-datoen i første omgang.

Seneste nyt i sagen

Meget er sket siden vi bragte artiklen. mobilsiden fulgte op på sagen. 29/8/2013 havde redaktionen fokus på en artikel omkring temaet Fotos af iPad 5s frontpanel er i omløb – Næste artikel om temaet finder du her. Se de seneste nyhede om temaet her.