Apple Maps har mere end 100 millioner POI-punkter

Den nye korttjeneste i Apples iOS-system bringer mere end 100 millioner POI-punkter med sig.

Apple Maps har mere end 100 millioner POI-punkter

Når Apple på onsdag sender iOS 6 på gaden, som er opdateringen af deres styresystem iOS ud, så har Apple droppet kort-funktionen Google Maps til fordel for deres egen korttjeneste.

 – Apple dropper Google Maps i iOS 6

Mobilsiden.dk har testet Apple Maps i beta-versionen af iOS 6 og ganske imponeret. Til trods for det er en betaversion, så kører det stabilt og selve kortene er leveret af den kendte navigationsproducent TomTom.

 – TomTom har leveret kort til Apples nye Maps

Der er i Apple Maps mere end 100 millioner points of interest (POI’er) med fra starten af blandt andet restauranter, Tivoli og meget andet.

Du kan downloade iOS 6 i løbet af den 19. september – dog er Apple Maps en af de funktioner, som ikke er understøttet på de helt gamle iPhone-modeller. Det betyder Apple Maps virker bedst på iPhone 4S og iPhone 5.

Læs også:
 – iOS 6.0 – turn-by-turn er med dansk tale
 – Web-TV: Se navigationen på iPhone 4S tale dansk

Opfølgning:

Næste historie om emnet er også interessant. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. 17/9/2012 tunede vi igen ind på emnet med en ny vinkling på emnet Køen begyndt foran Apple Store i New York – Artiklen kan læses her. Vi følger op på emnet. Se seneste nyt her.