Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple måske på udkig efter ny chef

Apple måske på udkig efter ny chef

Apples topchef, Tim Cook, kan blive erstattet, det mener en kilde ifølge Wall Street Journal.

Aktiekursen i Apple er næsten blevet halveret siden september måned sidste år. Der er derfor spænding på aktie-markedet inden Apple fremlægger deres resultat for første kvartal 2013.

Wall Street Journal spekulerer i om selskabet er ved at lede efter en ny topchef, som kan få vendt den negative udvikling. Avisen skulle have været i kontakt med kilde tæt på Apples topledelse, som hævder, at det er noget selskabet kigger på. Det skriver Mobilen.no.

Der findes godt nok ikke nogen konkrete beviser på, at Apple er ved at skifte topchefen ud, men enkelte store aktionærer har solgt deres Apple aktier udtaler til Wall Street Journal, at hvis Apple ikke er i færd med at undersøge mulighederne for en erstatning for Tim Cook, så burde de gøre det. Aktionærerne er bekymret over, hvad der vil ske med Apple da den negative kursudvikling ikke ser ud til at stoppe.

Selvom det går nedad med aktiekursen, så er der ingen tvivl om, at Apple fortsat tjener mange penge.

 - ”Vi forventer Apples vækst vil overgå mange af de selskaber de sammenlignes med,” siger Scott Kessler, analytiker i S&P IQ, til Wall Street Journal. Kessler mener, at væksten i salget af iPad og iPhone vil fortsætte frem mod 2016.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Bepper 23-04-2013 16:51:31

- klar.

0 0
Christoffer_FM 23-04-2013 18:18:05

Hvorfor?

0 0
Bepper 24-04-2013 01:58:08

Jeg har tiden, know-how og visionerne. Samt en helt konkret produktliniefornyelse, som der er brug for.

0 0

Om brug af cookies