Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple mere beundret end kaffe, bøger og Disney-film

Apple mere beundret end kaffe, bøger og Disney-film

Ifølge en ny undersøgelse giver Apple den bedste kundeoplevelse.

Tegnefilm, bøger og kaffe. Tre ekstremt populære ting på kloden, men der er en enkelt ting, der trumfer dem alle, når det kommer til kundeoplevelsen - Apple.

Æble-selskabet tager således førstepladsen i en ny undersøgelse af "de mest beundrede kundeoplevelser" blandt diverse eksperter inden for kundepleje og oplevelser. I top ti finder man firmaer som Amazon, Disney og Starbucks.

Kommunikationsdirektør Scott Merrit fra konsulentfirmaet Beyond Philosophy, som står bag undersøgelse, siger til Macworld, at "Apple tydeligvis er et innovativt brand, og af samme grund er international genkendeligt.

Forretningerne har tilsyneladende også et 'magic touch' over sig. Det er cool for forbrugerne at eje et Apple-produkt [...] og det handler også om den måde Apple udøver coolness, som differentierer dem fra andre forretninger."

For få dage siden kom det frem, at Apple ligeledes topper tilfredshedsundersøgelsen ACSI (American Consumer Satisfaction Index) 2011, som er baseret på tilbagemeldinger fra mere end 70.000 forbrugere. Det er ottende gang i træk, at Apple ligger nummer et i ACSI.

Du kan læse mere om den nye undersøgelse på beyondphilosophy.com.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

24-09-2011 08:27:26

Sådan som i konstant giver æblet gratis reklame så må man sige at i lever op til hypen.

0 0
Rune 24-09-2011 16:21:46

Så det er ikke meningen at en side der proklamere sig omkring mobiler, mobile enheder, og andre mobile dikkedarer, ikke skal proklamere sig om undersøgelser, hvis analysespektrum rent faktisk indeholder noget om mobile enheder?
Læserne der kommentere på denne site, som dig, kan være utrolig belastende at høre på?
Nu hvor Windows Phone 7.5, det såkaldte mango, er et yderst tilfredsstillende produkt, er det så også reklame!? det må det jo være med den logik du kører.

0 0
David 24-09-2011 17:54:52

+1 til Rune

0 0
Jan Ålund 29-09-2011 17:17:54

-1 herfra

0 0
Thomas Kristensen 24-09-2011 20:08:31

I dette tilfælde vil jeg give dig ret Rune
Man kan jo bare lade være med at læse artiklen hvis den handler om noget man hader :)

Jeg er selv til android, men kan da ikke se hvordan denne artikel er en gratis reklame
Måske han bare er sur over at der bliver skrevet så meget om apple

Jeg har faktisk selv været en af dem, som gik amok næsten hver gang der blev skrevet om apple, den dag i dag forstår jeg faktisk ikke hvorfor :) og det er ikke en hemmelighed at jeg ikke er til apple, og at jeg er en af dem der har svært ved at forstå hvorfor der er så mange der er vilde med deres produkter, kender mange der kun køber apple fordi det er apple, men det må være noget med moden, og jeg syntes faktisk det er vildt godt gjord af dem at de kan få så mange til at købe deres produkter kun pga. apple mærket. Men virkeligheden er at de er en af de største spillere på market, så det er helt naturligt at der bliver skrevet meget om dem :)

0 0
David 25-09-2011 07:20:31

Jeg forstår ikke hvorfor Android brugere har så svært ved at forstå hvorfor nogen vælger Apple produkter. Jeg har prøvet alle platforme, og selvom jeg ikke har valgt Apple selv, kan jeg sagtens se at iPhone har fordele, specielt for "ikke nørder".

Derudover når jeg kigger på forsiden nu, er der overhovedet ikke nogen overvægt af Apple relaterede artikler.

0 0
Jan Ålund 29-09-2011 17:23:53

Det er da at være forudentaget og generalisere David. Det er faktisk de færeste Android brugere som er sådan og helt sikkert ikke flere end apple folk som gør det. Men når det er sagt så er det vel ok at være kritisk over for et andet produkt end det man selv benytter eller??

Der er jo noget om den der super hype, men jeg er en af dem den ikke rigtig bider på. For mig er iPhone en ganske fed telefon. Jeg har bare fravalgt den og andre apple produkter på grundlag af Apples moral og handlinger på marked. Hvis ikke andre berøres af det så er det deres holdning og fint for mig. Jeg siger bare nej

0 0

Om brug af cookies