Apple mere beundret end kaffe, bøger og Disney-film

Ifølge en ny undersøgelse giver Apple den bedste kundeoplevelse.

Apple mere beundret end kaffe, bøger og Disney-film

Tegnefilm, bøger og kaffe. Tre ekstremt populære ting på kloden, men der er en enkelt ting, der trumfer dem alle, når det kommer til kundeoplevelsen – Apple.

Æble-selskabet tager således førstepladsen i en ny undersøgelse af “de mest beundrede kundeoplevelser” blandt diverse eksperter inden for kundepleje og oplevelser. I top ti finder man firmaer som Amazon, Disney og Starbucks.

Kommunikationsdirektør Scott Merrit fra konsulentfirmaet Beyond Philosophy, som står bag undersøgelse, siger til Macworld, at “Apple tydeligvis er et innovativt brand, og af samme grund er international genkendeligt.

Forretningerne har tilsyneladende også et ‘magic touch’ over sig. Det er cool for forbrugerne at eje et Apple-produkt […] og det handler også om den måde Apple udøver coolness, som differentierer dem fra andre forretninger.”

For få dage siden kom det frem, at Apple ligeledes topper tilfredshedsundersøgelsen ACSI (American Consumer Satisfaction Index) 2011, som er baseret på tilbagemeldinger fra mere end 70.000 forbrugere. Det er ottende gang i træk, at Apple ligger nummer et i ACSI.

Du kan læse mere om den nye undersøgelse på beyondphilosophy.com.

Mere til nyheden

Siden vi bragte denne historie er der kommet nyt om sagen. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. d. 8/9/2011 gik vi videre med temaet i en artikel med fokus på Apple gemmer ‘guldkorn’ i færdig version af iOS 5! – Du læser den her. Det sidste ord er ikke sagt. Tjek seneste nyt her.