Apple Music: Halvdelen bruger det ikke

Undersøgelse viser, at halvdelen af dem der har prøvet Apple Music er faldet fra - Apple benægter.

Apple Music: Halvdelen bruger det ikke

Omkring halvdelen af dem der har prøvet Apple Music, er stoppet med et bruge det igen, viser en undersøgelse ifølge New York Post.

Tidligere i denne måned oplyste Apple, at 11 millioner brugere havde tilmeldt sig en tre måneders gratis prøveperiode på Apple Music. Nu hævder en undersøgelse fra MusicWatch, at 48 procent af de tilmeldte brugere ikke længere benytter Apple Music, og 61 procent har slået auto-fornyelse af abonnementet fra.

Det er ulempen ved ikke at være first-mover i et marked, hvor meget gode alternativer allerede eksisterer,” siger Russ Crupnick fra MusicWatch.

Læs ogsåApple Music: Så mange har tilmeldt sig

Her hentyder han blandt andet til Spotify, der har over 20 millioner betalende brugere og yderligere 55 millioner brugere, der benytter den gratis udgave med reklamer.

Apple er dog ikke enige i undersøgelsens konklusion, og siger til The Verge, at 79 procent af dem der har tilmeldt sig Apple Music stadig benytter sig af tjenesten.

Det reelle tal ventes at bliver synligt efter den 30. september, hvor brugernes gratis prøveperiode begynder at udløbe.

Kilde: New York PostThe Verge

Det næste i sagen

Efterfølgende fulgte redaktionen op på temaet. mobilsiden kunne ikke lade være. 19/8/2015 publicerede redaktionen et indlæg omkring Apple Watch: Her kan du købe det i danske webbutikker – Nyheden kan læses her. Læs også seneste nyt om temaet her..