Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple Music lanceres i morgen eftermiddag

Apple Music lanceres i morgen eftermiddag

Apples nye tjeneste til streaming af musik, Apple Music, får debut i morgen eftermiddag klokken 17:00 dansk tid.

Apple Music er klar i morgen eftermiddag klokken 17:00 dansk tid.
Apple Music er klar i morgen eftermiddag klokken 17:00 dansk tid.

Apple lancerer sin nye musiktjeneste, Apple Music, i morgen eftermiddag. Det afslører firmaet i en nu slettet besked fra en officiel Facebook-begivenhed, hvor der stod følgende:

”Tirsdag eftermiddag afslører vi det næste kapitel. Husk at opgradere til iOS 8.4 tirsdag den 30. juni klokken 17:00 og lyt til den første Beats 1-udsendelse klokken 18:00. Her er en Facebook-invitation til at gøre det nemmere for dig at sige, at du vil være der og invitere alle dine venner. Vi ses,” lød det i begivenheden.

Læs også: Apple betaler kun musikerne 0,013 kroner per afspilning

Apple udsender altså iOS 8.4-opdateringen to timer tidligere end normalt for at du kan tage den nye musiktjeneste i brug klokken 17:00 dansk tid. Apple Music kræver nemlig iOS 8.4, hvor Musik-appen har fået et ansigtsløft fra top til tå.

En time senere, klokken 18:00, starter den første liveudsendelse med DJ'en Zane Low ved roret, hvor der også vil være interviews at lytte til.

I mellemtiden har Apple slettet beskrivelsen til invitationen på Facebook, men Apples Eddy Cue fortæller på Twitter, at Apple Music kræver en ny version af iOS for at virke - med andre ord iOS 8.4. I et andet Twitter-opslag fra Apples musikchef, Ian Rogers, fremgår de to tidspunkter dog stadig, og derfor må de stadig antages at være gældende.

Læs også: Her er de danske priser på Apple Music

Når Apple slår dørene op for Apple Music i morgen, bliver det til ganske fordelagtige priser, der giver rivalen, Spotify, kamp til stregen. Det individuelle abonnement koster 99 kroner om måneden, mens der er mange penge at spare på et familieabonnement. Her skal du kun give 149 om måneden for at give op til 6 personer adgang til den nye musiktjeneste.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies