Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple Music: Så mange har tilmeldt sig

Apple Music: Så mange har tilmeldt sig

11 millioner brugere har registreret sig til 3 måneders gratis Apple Music.

Apple Music blev lanceret 30 juni, og siden er det gået stærkt med tilmeldingerne. Apple lokker med tre måneders gratis prøve-abonnement, der sidenhen vil koster 99 kroner for en enkelt-bruger licens og 149 kroner for et familieabonnement med op til seks brugere.

Apple Music er blevet kaldt en Spotify-killer, og det var da også en tilfreds Eddy Cue, Senior vice president for internet software og tjenester, der over for USA Today, afslørede det store antal tilmeldte brugere:

Vi er begejstrede for tallene ind til nu” sagde han, og tilføjede, at ud af de 11 millioner, har 2 millioner tilmeldt sig familieabonnementet.

Læs ogsåApple Music får sit første eksklusive album

Apple Music der slog dørene op for lidt over en måned siden, byder blandt andet på adgang til 30 millioner sange, playlister og live radio fra Beats 1.

Det er nok usandsynligt at alle brugere fortsætter når prøvetiden udløber, men skulle det være tilfældet, har Apple på et øjeblik fået halvt så mange betalende kunder som Spotify.

Spotify har dog også en stor del brugere der anvender den gratis version, hvorfor det totale antal brugere hos Spotify er over 75 millioner, oplyser selskabet til Mobilsiden.dk

Kilde: USA Today

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies