Apple og Google slutter fred

Efter en lang patentkrig og søgsmål, har IT-giganterne nu besluttet, at se bort fra alle nuværende stridigheder.

Apple og Google slutter fred

Techgiganterne Apple og Google har over en længerevarende periode sagsøgt hinanden for overtrædelse af patentrettigheder. Googles indblanding indtraf efter opkøbet af Motorola i 2011, der året forinden kom i klins med Apple. 

Nu har de involverede partner udsendt en fælles meddelese, hvori der står, at Apple og Google er blevet enige om at se bort fra alle nuværende søgsmål, som eksisterer i mellem de to virksomheder. Det skriver DR.

Advokat: Patent-krigen mod Samsung slutter snart, og Apple vinder ikke

Derudover er både Apple og Google klar til at indgå samarbejde omkring patentreformer, selvom at de samtidig ikke giver hinanden ret til at bruge hinandens patenter. 

Nyheden kommer overraskende ovenpå Apples netop overstået retssag mod techgiganten Samsung. Afgørelsen, som forventes appelleret af begge parter, tildelte Apple et beløb på 120 millioner dollars, og Samsung 158.400 dollars. 

Så selvom juryen har givet udtryk for at Apple burde sagsøge søgegiganten for Android, så lader det altså ikke til at være noget der sker lige med det samme. 

Link: DR.

Fortsættelse følger

Siden vi publicerede denne nyhedsartikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 19/5/2014 fulgte vi op med et indlæg omkring emnet Disse AirPlay apps er must-haves til Apple TV med Android [TIP] – Den videre beretning kan læses her. Få også seneste nyt i sagen ved at trykke her..