Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple og Orange endelig enig om aftale i Frankring

Apple og Orange endelig enig om aftale i Frankring

Og det kan være godt nyt for iPhone-entusiaster i lande uden den populære mobiltelefon. Diverse love i Frankring gør det nemlig lettere, at få en iPhone, der ikke er sim-låst.

Orange havde længe været set til, at blive mobilselskabet, der skulle sælge iPhone i Frankrig. Men for nogle måneder siden opstod, der problemer internt mellem Apple og selskabet. Grunden? De franske love var ikke lige Apples kop te.

Nu har de to selskaber indrømmet, at de er kommet til enighed, og de har fået en aftale op at stå.

Salgsstarten går den 29. november, men endnu vigtigere, så kan aftalen være godt nyt for andre europæiske iPhone-hungrende mobilbrugere.

iPhone må ikke låses

Ligesom i Danmark gælder det, at teleselskaber på et tidspunkt skal give deres kunder lov til, at unlocke en mobiltelefon, der er købt gennem teleselskabet. Hvis dette er inden seks måneder efter købet, må der opkræves et mindre gebyr, men efter seks måneder skal det være gratis.

Det betyder, at kunder i princippet kan købe en iPhone, og unlocke den med det samme, og benytte hvilken som helst anden udbyder. Det kan åbne for videresalg af ikke-låste iPhones til andre europæiske lande, som dog nok må betale en del ekstra.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies