Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple og Samsung kan ikke enes

Apple og Samsung kan ikke enes

De to IT-giganter Apple og Samsung kunne ikke enes uden for retten og må du vente på en dommers afgørelse.

De to sværvægtere på smartphonemarkedet Apple og Samsung har været i juridiske stridigheder i nogle år, og Samsung står lige nu til at skulle betale Apple 930 millioner dollars i erstatning i retssagen, der foregår i San Jose i Californien.

Som mobilsiden.dk kunne berette om tidligere på året, har der ellers været forsøg på at finde en løsning fra de to sider.

JK Shin og Tim Cook, der er CEO for henholdsvis Samsung og Apple mødtes i sidste uge for at drøfte et forlig uden for retten, men det møde mundede ikke ud i en aftale.

En talsperson fra Samsung siger, ”vi kan ikke bekræfte, om de to parter har mødtes, eller, hvis de mødtes, hvad resultatet af mødet var.”

Dommeren i sagen havde krævet, at de to parter fandt en løsning inden den 19. februar, men det ser altså ikke ud til at være tilfældet, og derfor bliver det op til retten at træffe en endelig afgørelse.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Onkel_Per 15-02-2014 11:47:18

"Dommeren i sagen havde krævet, at de to parter fandt en løsning inden den 19. februar, men det ser altså ikke ud til at være tilfældet, og derfor bliver det op til retten at træffe en endelig afgørelse."

Sikkert nok sandsynlig.
Men er det ikke lidt skråsikker at komme med sådan en udtalelse 4 dage før deadline;-)

0 0
zzup 15-02-2014 15:29:26

Nej nej! Historien frem for fakta!

0 0
Om brug af cookies