Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple også på trenden med det kolde skyl

Apple også på trenden med det kolde skyl

Marketingsansvarlige udfordrede Apple-bossen Tim Cook, som nu på video har fået hældt en spand isskold vand ned over sig.

Igår fortalte vi på mobilsiden, at Microsoft-chef får en spand koldt vand for at støtte ALS-foreningen i USA, som hjælper i kampen mod amyotrofisk lateral sklerose. Udfordringen, der allerede har været forbi Facebooks Mark Zuckerberg, er desuden sendt til både Jeff Bezos, der er i spidsen for Amazon, og Googles Larry Page.

Nu ser det ud til at Apple også med på at støtte en god sag. Billeder af Apples marketingsansvarlige Phil Schiller der får vand er nemlig dukket op på nettet, og det samme gør en video af  bossen Tim Cook. Det skriver 9To5Mac.I videoen, som du kan se herover, starter Tim Cook med at give udfordringen videre til den nyansatte Dr. Dre, som ifl. Tim Cook er kendt for at lave et par videoer. Derudover bliver Disneys CEO Bob Iger, samt musikeren Michael Franti udfordret til at følge efter. 

Sidstnævnte er manden der overhælder Tim Cook med iskoldt vand, og han skal naturligvis gøre det på scenen med det samme, så Tim Cook kan give ham samme tur. 

Kilde: 9To5Mac

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies