Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple om pukkel-cover: En indsigtsfuld løsning

Apple om pukkel-cover: En indsigtsfuld løsning

Apple-chef Tim Cook er ikke enig i kritikken af det nye Apple Smart Battery Case og dens udskældte pukkel.

Foto: Mashable

Apples har fået på puklen for sit nyeste tilbehør til iPhone 6 og 6S - på grund af puklen.

Det er det intelligente battericover, Apple Smart Battery Case, der høster øgenavne som ’dromedar-batteri’ og ’iTumor’ på grund af sit aparte, bulede design.

Administrerende direktør hos Apple,Tim Cook, mener dog ikke, at øgenavnene er fortjente. I et interview med Mashable pointerer Cook: ’Jeg ville egentlig slet ikke kalde det for en pukkel’ og forsætter med at fremhæve coverets kvaliteter: ” En af de indsigtsfulde features her, er når man fører det på mobilen’

Apple-chefen forklarer, at i modsætning til konkurrerende løsninger som Mophies powerbank, kan Apples gummilignende cover bøjes på toppen, hvilket gør det let at sætte af og på. ”så vi blev enige om, at den bedste løsning er at gøre coveret bøjeligt’ slutter Tim Cook.

Læs også: Apple lancerer case til iPhone 6s med indbygget batteri

Cook: iPhone-batteri rækker til en dag

Batteri-coveret er samtidig blevet tolket som en stiltiende anerkendelse af, at batteriet i iPhone 6 og 6S er for småt. Den kritik fejer Tim Cook af vejen.

’Hvis du oplader din iPhone dagligt, vil du næppe opleve nogen problemer. Men hvis du er på vandretur, eller overnatter ude, så er den god at have med”, siger Apple-chefen.

Apple Smart Battery Case koster 829 kroner, og kan fås i enten hvid eller mørkegrå.

Se også: Her er de bedste covers til iPhone 6 [TEST]

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies