Apple opdaterer iWork-apps med nye features

Kritikken har tidligere haglet ned på Apples nye design i iWork-kontorpakken. Nu er der kommer nye features og fejlrettelser.

Apple opdaterer iWork-apps med nye features

Apple opdaterede i oktober deres iWork-kontorpakke, der kan beskrives som Apples svar på Office-pakken vi kender fra Microsoft Windows-universet. iWork består af Pages, Numbers og Keynote. 

Opdateringen(version 2.0) bragte en helt ny brugergrænseflade til applikationerne, og særligt på Mac var der tydelige forskelle at få øje på. Hele brugerfladen blev her forenklet for at skabe konsistens imellem versionerne til både iOS og OSX(Mac). 

Apple fik dog velfortjent kritik af opdateringen, der fjernede basale funktioner, som kunderne nu savnede. Virksomheden meddelte dog offentligt, at der var fejlrettelser og forbedringer på vej til brugerne. 

Nu er version 2.1 på vej ud, og kan hentes til både iOS(App Store) og Mac(Mac App Store). 

Blandt nyheder kan nævnes, at funktionaliteten fra Keynote Remote-app’en, der trådløst kan styre din præsentation, nu er blevet integreret direkte i Keynote-app’en. Der er desuden bedret kompatibilitet med Microsoft Excel 2013-regneark i Numbers-app’en, og mulighed for adgangs-beskyttelse dokumenter via iCloud i app’en Pages. 

iWork-applikationerne kan både åbne og sende dokumenter i de velkendte Office-formater, så hvis ikke allerede de er en del af din app-samling på iOS, så anbefaler vi at du tager et ekstra kig. 

Opfølgning af sagen

Siden vi bragte denne historie er der kommet nyt om sagen. mobilsiden gik videre med sagen. 22/1/2014 blev sagen bragt videre med nyheden; Apple med vinderhånd forud for retssag med SamsungKlik her for at åbne artiklen.. Få også seneste nyt om temaet her.