Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple overtager fragten fra konkurrenter

Apple overtager fragten fra konkurrenter

Apple tror på stort salg af den kommende iPhone, men det er ikke den eneste grund til, de fragter mange eksemplarer

Den kommer nok til at sælge en del, den kommende iPhone, og det tror Apple da også på, og derfor har de bestilt fragt til en masse eksemplarer. Faktisk har Apple købt sig ind på så meget fragt, at det påvirker konkurrenterne.

Læs også: iWatch-apps allerede på vej 

TechCrunch skriver, at Apple er begyndt at fragte så mange eksemplarer af deres nye iPhone afsted fra Kina, at fragtfirmaerne simpelthen ikke har plads til andre.

En anden producent har angiveligt fået at vide af et af fragtselskaberne, at man ikke ville kunne nå producentens deadline på grund af en 'meget vigtig kunde'.

Læs også: Apple strammer op på sikkerheden i iCloud 

Dermed ser det altså ud til, at Apple har sat en delvis stopper for fragten ud af Kina, hvor langt størstedelen af verdens smartphones bliver produceret, for sine konkurrenter som eksempelvis Samsung.

Samsung har fragtet rigtig mange telefoner på det seneste, et tal der i grove træk som regel afspejler salget, og selvom der har været snak om, at det blev gjort for at maskere skrantende salgstal, er det måske blot for at komme Apples blokade i forkøbet.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies