Apple på hjemmebane i kamp mod Samsung

Der har været rigelige kampe mellem Apple og Samsung, og nu er endnu en begyndt denne gang på Apples hjemmebane i Californien.

Apple på hjemmebane i kamp mod Samsung

Der har været kamp i retssale i Melbourne, Mannheim, Tokyo, Milano, Düsseldorf og mange flere. Og kampen fortsætter, denne gange i retten i San Jose (Californien), som er Apples hjemby.

Retten i Californien skal tage stilling til om de to selskaber har kopieret hinandens teknologi. Apple slæbte Samsung i retten med 16 anklager om grov kopiering, Samsung svarede igen med 10 anklager om kopiering af Samsungs 3G- og WiFi-teknologi. Det skriver Business.dk.

Rundt om i verden har udfaldet faldet til begges sider. Blandt andet har Samsungs Galaxy Tab 10.1 været fjernet fra markeder, men Apple har også lidt nederlag i England og Holland.

Retssagen i Californien løber de næste fire uger, og det forventes dog ikke at blive enden på kampen mellem de to mobilkæmper.

Det pudsige er, at de kæmper indædt mod hinanden i verdens retssale, men samarbejder ved siden af. Apples iPhone og iPad indeholder eksempelvis dele, som er produceret af Samsung.

  

Læs også:
 – Galaxy Tab 7.7 er nu forbudt i EU
 – Apple: Google advarede Samsung

Temaets videre forløb

Artiklen krævede en opfølgning. mobilsiden har holdt fast i temaet. 27/7/2012 blev historien fulgt op med en artikel der stillede skarpt på Ægte Apple-butik på vej i MalmøKlik her for den efterfølgende artikel.. Tematikken er fortsat aktuel. Klik her for de sidste nyheder..