Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple på vej med Facebook integration og Siri optimering

Apple på vej med Facebook integration og Siri optimering

Apples Tim Cook har været ude med talegaven - en kommende Facebook integration kan være på vej, samt optimering af Siri.

En stor konference bliver i disse dage afholdt i Californien, hvor flere vigtige personer fra blandt andet teknologibranchen stiller op, til offentligt interview.

Her har Apples Tim Cook været ude og udtale sig om deres Siri funktion, samt deres fremtidsvisioner omkring Facebook.

Hvad angår Siri kunne Tim fortælle at brugerne var glade for funktionen, og at vi skal forvente meget mere fra den front i nær fremtid.

Han anderkender dog også manglerne i Siri, og understreger at systemet ikke er perfekt. Men dét var ikke det eneste han havde i dagens godtepose, også Facebook kom på tale under interviewet.

Da snakken faldt på manglende Facebook integration i Apples produkter, Havde Tim kun én ting af sige, ”Stay Tuned”.

Men fortalte derefter at han har stor respekt for Facebook, han ser helst at Facebook brugerne får den bedste oplevelse på Apples produkter.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

David 31-05-2012 09:17:00

Det er et godt tegn, og måske varsler det nye tider i Apple. Jeg ved ikke hvad begrundelsen har været for kun at integrere twitter, men det er helt sikkert et SJ flip. Måske Apple fremover bliver lidt mere åbne overfor at brugerene selv vælger service.

0 0
Tommy 31-05-2012 13:14:35

Det kunne være interessant. Det med at "der er en app for alt" er fint nok, men at det er integreret er altid bedre!
Det gør også at alting bliver hurtigere - noget så simpelt at uploade et billede på facebook tager jo en krig, hvor det på WP er klaret efter 2 sek.

angående siri, så kunne det være fedt hvis de begyndte at udrulle det til andre sprog. Med de navne vi har i dk er det jo ikke særlig brugbart. Prøv at få den til at sende en sms til en der hedder Mette eller lignende :/

0 0

Om brug af cookies