Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple Pay i Danmark nærmer sig så småt

Apple Pay i Danmark nærmer sig så småt

De første tegn på, at Apple forbereder lanceringen af Apple Pay i Danmark, begynder nu at vise sig.

Efterhånden som dagene og ugerne går, er den danske lancering af Apple Pay tættere på at blive en realitet. Apple offentliggjorde nemlig i starten af august, at Apple Pay kommer til Danmark ’i slutningen af dette kalenderår’. Dermed kan du snart betale i butikker med din iPhone og Apple Watch, bl.a. i Humac.

Hidtil har der ikke været nogle indikationer på, at lanceringen er lige oppe over, men disse begynder vi nu at se. I forgårs offentliggjorde Apple nemlig en dansk oversat udgave af en supportside vedrørende hvilke pengeinstitutter i Europa, der understøtter Apple Pay.

Læs også: Apple bekræfter: Apple Pay kommer til Danmark

Siden indeholder endnu ikke nogle oplysninger om, hvilke danske banker, der tager Apple Pay til sig. Det faktum, at Apple nu begynder at oversætte Apple Pay-relateret indhold til dansk, bør dog ses som et tydeligt tegn på, at lanceringen nærmer sig.

Det er endnu ikke til at sige, om Apple planlægger at lancere Apple Pay allerede sidst på denne måned, i oktober, november eller december for den sags skyld. Det kunne dog godt tyde på, at du endnu må vente som minimum nogle uger.

Den 15. september opdaterede Apple nemlig den officielle Apple Pay-side i et af de andre lande, som får betalingsløsningen samtidig med Danmark, nemlig Forenede Arabiske Emirater. Øverst på siden har Apple også tilføjet en ’Kommer snart’-boks, men denne hjemmeside er endnu ikke sat op på dansk. I stedet havner man blot på siden med teksten: ”Siden, du leder efter, kan ikke findes.”

Mobilsiden holder naturligvis et vågent øje med, hvordan Apples forberedelser med at få Apple Pay i Danmark udvikler sig.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies