Apple runder 450.000 applikationer i App Store!

Apple har uden sammenligning det største udvalg af applikationer til deres tablets iPad og iPad 2, og et kæmpe udvalg til iPhone.

Apple runder 450.000 applikationer i App Store!

Når man tænker lidt over det cirka 1/2 million applikationer at vælge mellem i App Store, så slår det sikkert de fleste at det bliver mere og mere uoverskueligt at finde en applikation.

De over 450.000 tilgængelige applikationer i App Store er henholdsvis fordelt på 337.000 iPhone, og 114.000 iPad optimeret applikationer.

Jeg har tidligere refereret til at App Store ikke har en god nok søgefunktion, da man kun kan søge et på navn og ikke mere. Ganske vist har iPad’en en udvidet søgefunktion, som jeg en dag håber Apple får integreret i iPhone App Store i et eller andet omfang.

Problemet ligger generelt i at der gemmer sig en masse fantastiske applikationer der aldrig “når op til overfladen”, deroppe på listen hvor de fleste applikationer bliver set og hentet. Vindere i App Store, er som regel større firmaer som f.eks EA Games, der har et stort markedsføringsbudget. Små firmaer der udvikler fantastiske applikationer, kommer aldrig videre pga. de få midler.

Så spørgsmålet må vende tilbage til Apple, om det ikke vil være smart at en iPhone bruger kunne søge efter applikationer i: “bedst bedømte”, “gratis”, “købe”, “frigivelse” etc.

Hvordan finder du dine applikationer i App Store? Har du nogle smarte “find-en-app” tips til os andre, som du gerne vil dele?

Historiens videre kronologi

Næste interessante historie om sagen kom frem. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. 8/8/2011 blev sagen bragt videre med artiklen om Apple slår ned på udviklere der sælger iOS 5 – Historien kan du læse her. Temaet lever stadig. Tjek de sidste nyheder om iPhone..