Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple runder stor milepæl - En milliard solgte iPhones

Apple runder stor milepæl - En milliard solgte iPhones

Dagen efter det lidt skuffende kvartalsregnskab blev lagt frem, kan Apple i stedet glæde sig over en anden nyhed - De har rundet en milliard solgte iPhones

Foto: apple.com

Apple har netop afholdt et stort medarbejdermøde i deres hovedkvarter i Cupertino, hvor tusinde af Apple-ansatte var inviteret til den helt store fejring.

Til mødet kunne Apples CEO Tim Cook nemlig afsløre, at de i den forgangne uge rundede en milliard solgte iPhones. Det fortæller de i deres pressemeddelelse her.

Cook kunne stolt træde ind på scenen med en iPhone løftet højt i vejret, på samme måde som Steve Jobs gjorde det tilbage i 2007, da verdenen for første gang blev præsenteret for Apples telefon.

Læs også: Alt om den første iPhone: De første anmeldelser

“iPhone er blevet en af de mest vigtige, verdensændrende og succesfulde produkter i historien. Den er blevet mere end bare end tro følgesvend. iPhone er uden tvivl blevet en essentiel del af vores hverdag og hjælper os med meget af det, vi gør i løbet af en dag. I sidste uge rundede vi en kæmpe milepæl da vi solgte den milliardte iPhone,” lød det fra Tim Cook på mødedet.

Det er da på mange måder også imponerende, at de på mindre end et årti har solgt så mange enheder, og det er til at forstå, at de er glade for resultatet.

Men det kan ikke undgås at nævnes, at det storartede resultat kommer i kølvandet af en svær tid for Apple. I de seneste to kvartalsregnskaber er Apple gået tilbage i iPhone-salget - noget de ellers aldrig har prøvet før.

Se også: Apple-regnskab: Salget af iPhones skuffer endnu engang

Det bliver nu spændende at kigge frem mod den næste iPhone-lancering, og om de kommende to/tre telefoner kan være med til at få Apple på rette kurs nok engang.

“Vi har aldrig stilet efter at lave flest, men vi har altid villet lave de bedste produkter, der gør en forskel. Tak til alle hos Apple for jeres hjælp til hver dag at ændre verden,” afsluttede Tim Cook.


Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies