Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple: Så stor en succes er iPad

Apple: Så stor en succes er iPad

Apples tablet er den mest solgte i verden.

Apple iPad er uden tvivl den mest solgte tablet i verden.

Under Apples nylige presseevent, hvor Apple blandt andet løftede sløret for iPhone 4S, fortalte den nye topchef gladeligt om iPads store succes.

Som Tim Cook sagde, så prøver "alle og deres brødre" at konkurrere med iPad, men det lykkes ikke rigtigt.

Tæt på 75 procent af de solgte tablets verden over er iPads. 

Tim Cook fortalte blandt andet om, at iPads dukker op alle steder - og hvordan iPad blandt andet ændrer måden at gå i skole på.

-"iPad ændrer måden lærere underviser på, og måden eleverne lærer, og der er mange undervisere, der er enige med os," sagde Cook blandt andet.

Derudover er 80 procent af hospitalerne i USA i gang med at teste iPad med henblik på at bruge iPads i det daglige arbejde.   

Der er i dag 500.000 applikationer i App Store - heraf er 140.000 specielt tilpasset til iPad. 

I alt er der solgt 250 millioner iOS-enheder - det vil sige iPhones, iPods, iPads osv.

Læs også:
Apples iOS 5 kan hentes fra den 12. oktober
iTunes match - musik i skyen - hvad er det?
App Store en kæmpe succes
App Store lukket ned
Skuffede fans - ingen iPhone 5
Apple event: Minut for minut

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Zeb 05-10-2011 19:56:29

Det er vel mere spændende hvis man sammenligner med sidste år? Var det ikke noget med 90-95% for iPad før der kom Android tablets? Apple har en utrolig evne til at manipulere tal til deres fordel. De regner jo eks. også iPod Touch med når de tæller iOS enheder - og ja den har iOS men nej den er ikke en telefon. Det giver et kunstigt forhøjet antal enheder når de sammenligner med Android.
Tilsvarende sagde de at de nåede med Lion på 2 uger hvad der to 6 uger for Windows 7. Men Windows 7 kunne ikke downloades og installeres oveni Vista eller XP så der er helt forskellige forudsætninger (sammen med hele pris/tidsenhed diskussionen). I den sammenhæng skal man også huske at de sagde de havde solgt 6 mio. kopier af Lion, hvilket naturligvis er flot, men der er solgt over 300 mio. kopier af Windows 7. Apple's indgangsvinkel var så at de havde fremgang i andel af PC markedet mens windows ikke havde, men det er klart at når man sidder på tæt på 100% af markedet og der kommer en stærk konkurrent så kan man kun gå tilbage. Det er jo en kamp Windows aldrig kunne vinde når de som udgangspunkt var på måske 90% af alle PC'er. Men sålænge de sidder på over 50% af markedet fører de jo stadig.
Endelig har medier og Apple også været meget glade for at pointere at Apple er mere værd som tech virksomhed en Microsoft, men Microsoft laver hovedsageligt software, hvor Apple sælger både hard- og software. Klart de har større potentiale så.

0 0
Dan Mørk Frandsen 05-10-2011 12:20:44

Elsker min ipad 2. Android er vand ved siden af.

0 0
05-10-2011 12:15:07

det er jo fantastisk Apple synes det går godt, men hvad mener mobilsiden?

0 0

Om brug af cookies