Apple sælger nyistandsatte iPhone med rabat

Nu kan du spare penge på en næsten ny iPhone, iPad eller Mac - med genbrugsdele - på Apples hjemmeside.

Apple sælger nyistandsatte iPhone med rabat

Kan du leve med, at din nyindkøbte iPhone, iPad eller Mac ikke er funklende ny, vil du snart kunne spare penge på dit næste Apple køb.

På Apples hjemmeside kan du nu købe nyistandsatte varer, også kendt som ’refurbished’, fra tech-giganten.

Der er tale om modeller som kosmetisk og funktionelt ligner spritnye produkter, men er produkter som er genskabt til nyt, ved hjælp af brugte dele. Eksempelvis kan en nyistandsat Macbook vise sig at være et nyt kabinet, men hvor komponenter er indhentet fra servicerede modeller.

Se også:  Apple-udsalg: Macbook-tilbehør til under halv pris [MOBILDEAL]

I hjemlandet USA kendes ’refurbished’ modeller på en lavere pris – omkring 15 procent lavere end nyprisen. For produkterne gælder garantien dog kun i et enkelt år.

Herhjemme vil købeloven fortsat gælde, og du vil derfor stadig have krav på to års reklamationsret.

På Apples hjemmeside figurer endnu ingen nyindstandsatte modeller endnu, men du kan følge med herunder for at se de aktuelle tilbud på sigt.

Klik her for at se udvalget af nyistandsatte iPhones
Klik her for at se udvalget af nyistandsatte Macs
Klik her for at se udvalget af nyistandsatte iPads

Opfølgning på sagen

Sagen er ikke slut. Redaktionen har fulgt op på emnet. mobilsiden fastholdt sit fokus på emnet. d. 7/11/2016 dykkede vi igen ned i emnet med en ny vinkel på Apple-udsalg: Macbook-tilbehør til under halv pris [MOBILDEAL] – Den videre historie om temaet finder du her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om emnet..