Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple sætter dato på HomePod lancering

Apple sætter dato på HomePod lancering

Efter en stribe forsinkelser, er Apple HomePod klar til salgsstart den 9. februar i bl.a. USA og Storbritannien. Danskerne må vente lidt endnu.

Foto: apple.com

Apples internetforbundne højtaler med Siri, Apple HomePod, er omsider klar til at få sin debut efter en stribe forsinkelser. Det skriver Macworld.co.uk.

Højtaleren, som Apple introducerede i efteråret 2017, skulle oprindeligt debutere i 2017 men er altså først til at få i butikkerne fra den 9. februar. Vel at mærke kun amerikanske, britiske, australske, tyske og franske butikker. Forsalget bliver skudt i gang den 26. januar.

Højtaleren vil være i stand til at styre hjemmets smartenheder, afspille musik, sætte alarmer og ellers lystre til øvrige stemmekommandoer - ligesom den nyeste bølge af smarthøjtalere fra bl.a. Amazon og Google.

Der hvor Apple lover, at den vil markere sig, vil være på lydkvaliteten - den skulle ifølge selskabet blæse rivalerne af banen. Apple HomePod byder ellers på klejne mål med dimensioner på 172 x 142 mm. Vægten på 2,5 kilo gør den til en sværvægter.

Den cylindriske udformning gemmer samtidig på en særlig opbygning med syv tweeters i en 360 graders anordning, akkompagneret af en kraftfuld woofer der skyder bas og mellemtoner op i vejret.

Se også:  Klar til salg? En million Apple HomePods er på vej

Foto: itunes.apple.com

Apple HomePod pris og tilgængelighed

Prisen vil debutere ved 319 britiske pund – svarende til knap 2.700 kroner herhjemme. Apple homePod udkommer i to farver: Space Grey eller hvid. Apple HomePod er udelukkende kompatibel med iOS 11 enheder.

Læs også:  Apple HomePod: en snedig Siri-styret højtaler

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies