Apple sender ny iOS-opdatering på gaden

Næste opdatering til Apples iOS 8 er ved at finde vej til brugerne, og det er version 8.1.1, der er på vej

Apple sender ny iOS-opdatering på gaden

Seneste opdatering til Apples bærbare enheder er på vej ud til brugerne, og det er især de lidt ældre modeller, der bliver tilgodeset denne gang. Apples iOS 8.1.1 er klar til alle enheder, der understøtter iOS 8.

I beskrivelsen af opdateringen skriver Apple selv, at der er forbedringer i præstationerne og mere stabilitet til iPad 2 og iPhone 4S. Ældre Apple-enheder har haft tendens til at køre langsommere efter en ny opdatering, men Apple arbejder på at få så mange med som muligt.

Læs også: Apple giver iOS 8.1.1 til udviklerne

Opdateringen fylder omkring 64MB, selvom størrelsen kan variere fra enhed til enhed, og især hvis man har en iPad 2 eller iPhone 4S er det bare med at opdatere.

Selvom det er i den mindre afdeling, så er opdateringen faktisk lidt speciel. For første gang længe sendte Apple nemlig denne mindre opdatering ud til udviklerne på forhånd – noget der ellers kun har været forbeholdt de store af slagsen.

Seneste nyt om temaet

Alle gode fortællinger har sin fortsættelse. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. 13/11/2014 fulgte redaktionen op med fortællingen om Apple Watch klar til masseproduktion – Den videre fortælling finde om emnet finder du her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om temaet..