Apple ser rødt i kampen mod AIDS

For at hjælpe til i kampen mod AIDS har Apple endnu en gang startet deres (RED)-kampagne

Apple ser rødt i kampen mod AIDS

Siden (RED)-kampagnen startede i 2006 har Apple taget del i den bevægelse for at støtte op om kampen mod AIDS. Det gør Apple igen i år, og derfor ser en del apps nu mere røde ud, end de plejer i en god sags tjeneste.

Læs også: Apple Watch blandt årets opfindelser

Apple vil donere overskuddet fra en række apps, der deltager i kampagnen, til kampen mod den alvorlige sygdom, ligesom der vil være eksklusivt indhold forbundet med kampagnen i disse apps. Det gælder køb indtil den 7. december.

Store apps som Clash of Clans, Fifa 15 Ultimate Team, Angry Birds og Cut the Rope 2, samt en række andre har alle meldt sig under fanerne.

Læs også: Apple reagerer på køb-i-app-kritikken

Ud over en del af overskuddet fra de 25 deltagende apps, så vil Apple også donere noget af overskuddet fra salget i Apples butikker rundt om i verden. Det vil de gøre for salget den 28. november, som er en stor shopping dag i USA kaldet Black Friday, men også den 1. december.

Man kan læse mere om (RED) og Apples engagement på denne side.

Seenste nyt om emnet

Der blev stadig hvisket i krogene. mobilsiden kørte videre med bolden. d. 24/11/2014 gik vi videre med temaet i en artikel der tunede ind på Apple Watch blandt årets opfindelser – Læs her. Emnet dækkes fortløbende af redaktionen. Aktuelle nyheder om Apple finder du her. .