Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apple sikrer iPhone 6s mod endnu en bendgate

Apple sikrer iPhone 6s mod endnu en bendgate

Med iPhone 6s behøver du ikke at bekymre dig for endnu en bendgate, hvor rammen bukker under for pres og bøjer. iPhone 6s får nemlig en stærkere ramme.

Her ses den nye bagside med den forstærkede ramme til den kommende iPhone 6s.
Her ses den nye bagside med den forstærkede ramme til den kommende iPhone 6s.

Sidste år raserede den såkaldte bendgate efter lanceringen af iPhone 6 og 6 Plus, hvor rammen viste sig at have et svagt punkt, der bukkede under for pres og nemt resulterede i bøjede iPhones.

Samme scenarie vil Apple formentlig gøre alt for at undgå, og det kan nu ses i en video offentliggjort af YouTube-brugeren Unbox Therapy - manden, som startede selvsamme bendgate.

Læs også: Så meget bøjer de forskellige topmobiler

Her viser han et lækket komponent fra iPhone 6s frem, som må formodes at være hentet fra de kinesiske fabrikker under produktionen af iPhone 6s og 6s Plus. Komponenten består af hele den yderste ramme og bagsiden, som skærmen er monteret på.

Med den nye ramme og bagside fra den kommende iPhone 6s og den gamle fra iPhone 6 går han fluks i gang med at måle dimensionerne i forhold til hinanden. Her afslører målene, at den skrøbelige ramme i iPhone 6 næsten er dobbelt så tyk i iPhone 6s.

Læs også: iPhone 6s får samme stærke aluminium som Apple Watch

Den øgede tykkelse ved det svage punkt samt rygtet om brugen af den såkaldte 7000 series-aluminiumslegering bør resultere i en væsentligt kraftigere iPhone, hvor en lignende bendgate får noget sværere ved at gentage sig.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies